KSM

Proizvodi

Nemački profili - kvalitetni okovi.
Staklo po Vašem izboru (sve vrste termoizolacijonih stakala, izgled stakla po vašoj želji)
Garancija na proizvode i na ugradnju!

Prozori

Inovativni višekomorni sistem za vrhunsku toplotnu izolaciju.
Harmonično se uklapa u sve građevinske stilove, od moderne novogradnje do saniranih starih objekata.
Tri nivoa zaptivanja pouzdano štite i od niskih i od visokih temperatura, promaje i vlage.
Vrhunski VEKA profili u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A prema DIN EN 12608.
Mogućnost odabira svih boja iz RAL - palete upotrebom al - obloga.

Ulazna i sobna vrata

Optimalna stabilnost pomoću jakog čeličnog ojačanja sa integrisanim ugaonim spojnicama. Dublja površina zastakljivanja omogućava upotrebu velikog izbora ispuna za vrata i time pruža brojne mogućnosti izbora. Dupla zaptivka duž čitavih vrata sprečava protok vazduha i gubitak toplote. Termički odvojen prag garantuje perfektnu izolaciju čak i u donjem predelu vrata. Klasičan dizajn sa elegantno zaobljenim ivicama. Spojnice su skrivene, a ukrasni profile se mogu menjati i time pružaju veliki izbor različitih rešenja. Aluminijumska okapnica sprečava udarne kiše.

Klizni sistemi

Sistemi kliznih vrata omogućavaju harmoničan pristup bašti, terasi ili balkonu u vaš životni prostor i time povećavaju kvalitet stanovanja. Kako pri naknadnom renoviranju starih objekata ne bi moralo vršiti velike konstruktivne izmene, VEKA sistemi kliznih vrata se mogu proizvesti u najrazličitijim dimenzijama i nude savršena rešenje za sve Vaše individualne želje. U ponudi je široka paleta konstrukcijskih tipova.

Rolo garažna vrata

Rolo vrata su veoma funkcionalna jer zauzimaju vrlo malo mesta iznad otvora gde su i ugrađena, a namotavaju se iza grede. Ovim se tako po bočnoj strani i na plafonu gotovo i ne gubi vidna površina.
Garažna vrata su standarno bele ili sive boje dok se na zahtev kupca mogu se i isporučiti u drugim bojama.

Roletne

Roletne sa sa poteznom trakom, kurblom ili elektromotorom sa mogućim programiranjem, sa ili bez mrežice za insekte, u ravni sa fasadom ili isturene. Kroz različite mogućnosti ugradnje, održavanje roletni će biti jednostavno, a raznovrsnost boja i veličina lamela će omogućiti skladno rešenje za sve vrste prozora. Posebno stabilna konstrukcija, dodatna čelična ojačanja i opcionalna ugradnja statičke konzole nude još više stabilnosti kod različitih statičkih potreba.

Komarnici

Komarnici su neophodni dodatak u svakom savremenom domu.
Komarnik mreža protiv komaraca i raznih insekata napravljena je od aluminijumskih i plastičnih delova, plastificiranig po "Rall" karti kao i u boji drveta.

Komarnik se izrađuje kao rolo komarnik fiksni i komarnik krilni.

Aluminijumske ograde

Aluminijumske ograde imaju izuzetno dug vek trajanja, otporne su na sve klimatske uslove, sunce, vlagu i koroziju. Nema rđe, nema farbanja i nema apsolutnog nikakvog održavanja.

Podprozorske daske i solbanci

Unutrašnji potprozornici i spoljne prozorske okapnice namenjeni su kako zaštiti okvira prozora i temelja kuće od prodora vlage, tako i poboljšanju dizajna u enterijeru i eksterijeru, te lakoći održavanja dela zida ispod prozora posebno sklonog prljanju.

KSM info

Treba
Vam savet?
Pozovite nas!